Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Talent Program

Talenten begeleiden en coachen is al jaren een passie van Dylana. Dit heeft zich geuit in meerdere succesvolle plaatsingen van leerlingen bij dansacademies in zowel Nederland als het buitenland. Alle talenten die Dylana tot nu toe heeft laten auditeren, zijn aangenomen bij officiële geaccrediteerde dansvakopleidingen, zoals Codarts (Rotterdam), Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), Nova MBO Dans Haarlem en Cosmo Academy.

Selectie

Talentontwikkeling en wedstrijddansen gaan hand in hand. Dansers presteren beter wanneer zij weten hoe ze zich optimaal moeten voorbereiden. Goed uitgerust, de juiste voeding, een goede mindset en natuurlijk het volgen van kwalitatief hoogwaardige danslessen zijn daarbij enkele ingrediënten om een topprestatie te kunnen leveren. Het Talent Program leert de dansers hoe zij het best hun eigen talent kunnen ontwikkelen en wat zij hierbij van zichzelf, elkaar en hun omgeving nodig hebben en hoe ze dit kunnen verkrijgen. De jaren van ervaring die Dylana heeft opgebouwd, wijzen uit dat het één niet zonder het ander kan. Wedstrijddansen maakt dan ook een onlosmakelijk onderdeel uit van deze ontwikkeling voor nog betere resultaten.

Wil je auditie doen of ken je iemand die je deze ontwikkeling gunt? Neem dan contact op met Dylana via het contactformulier. Voor deelnemers aan het Talent Program gelden specifieke tarieven.

 

 

Geaccrediteerd Stagebedrijf

Naast het succesvol plaatsen van leerlingen bij vakopleidingen is DDC zelf een officieel nationaal en internationaal erkend leerbedrijf dat dansers verder mag begeleiden met hun carrière. Zo heeft bijvoorbeeld Charlotte Petit via de opleiding Forem Formation vanuit Leonardo Programma d’education Trans/Europe (Brussel) bij DDC succesvol haar stage doorlopen en heeft Dylana ervoor kunnen zorgen dat Jessie Heemskerk middels een UCAS Application nu studeert aan Centre International de Jazz Rick Odums (Parijs).

Phase 2 Productions, Projects & Events

In 2017 heeft Dylana een promotievideo gemaakt voor de lancering van haar nieuwe bedrijf Phase 2. Inmiddels heeft zij mooie projecten mogen invullen waarvoor ze haar eigen dansers heeft kunnen inzetten. De weg van de dansontwikkeling binnen haar eigen school, de ondersteuning als geaccrediteerd leerbedrijf en het kunnen inzetten als professionele dansers bij Phase 2 maakt dit Talent Program een onmisbare schakel. En hiermee is de cirkel rond!

Rooster

De Talent Program lessen worden door Dylana en/of gasttrainers gegeven op:

Vrijdag

16.45-17.45 Selectie Duo Mix
19.00-21.00 Selectie Teams Mix