Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Dance Couples

Stijldansen

Bij deze lessen leer je de Ballroom en Latin dansen via een vernieuwde hippe lesvorm. Stijldansen doe je samen met een danspartner, dus geef je samen op en kom gezellig dansen!


Honeymoon Cursus

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een spectaculaire openingsdans /act? Dan is deze Honeymoon Cursus een must! Samen werken we aan een exclusieve choreografie afgestemd op uw wensen en ideeën voor een spectaculaire openingsdans / act. Maar als u de hele avond op de dansvloer wilt doorbrengen, dan mag de hustle, cha cha cha en foxtrot niet ontbreken. En mochten uw getuigen of andere feestgangers ook graag leren dansen? Geen probleem, ook zij zijn welkom om aan deze Honeymoon Cursus deel te nemen. Gegarandeerd dat u al veel plezier met elkaar zult beleven voorafgaand aan de bruiloft! Deze 4 lessen plannen we samen in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dylana’s Dance Center.

Dit is een cursus van 4 privélessen die gegeven wordt op aanvraag. Na een vrijblijvend intakegesprek waarbij we de muziekkeuze, wensen m.b.t. de choreografie en andere ideeën bespreken, zullen we de lessen samen inplannen. Indien gewenst kan er dus een volledige choreografie op maat worden gemaakt.