Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Juniors

Heb je al ervaring met dansen of wil je juist beginnen met dansen?
Bij Dylana’s Dance Center vind je kwaliteit en gezelligheid. DDC staat voor een veilige, warme community waar dansers kunnen werken aan hun gezondheid en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen door middel van dans.
Tijdens NYC HipHop word je uit je comfortzone gehaald door de moves van Rahim en leert hij je met zijn eigen flow toffe choreografieën aan op rauwe hiphop beats.
De Tropical HipHop Fusion lessen zijn een mix van HipHop, Afro, Reggeaton en Commercial dance. Je hoeft niet meer te kiezen, hier krijg je het allemaal. De tropische klanken met stevige beat zorgen voor krachtige female moves en zorgen voor een mooie compositie van dynamische choreografieën, zoals bijvoorbeeld de 2020 Superbowl van J.Lo & Shakira. Are you ready to perform girls?
De Moderne dansles richt zich met name op het ontwikkelen van danstechnieken, improvisatie en gevoelige choreografie die met veel expressie wordt gedanst. Laat me je meenemen op een ontdekkingstocht waarbij muzikale klanken en emoties worden gemixt en vertel je verhaal met je lichaam.

Lid worden? Neem dan contact met ons op!
NB We nemen in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2023/2024 geen proeflessen meer aan voor de lessen voor Juniors.


Deelname seizoen 2023/2024

Om komend seizoen met SHE DANCES te starten, vereist dat twee stappen. Eerst vul je een intake-formulier in, zodat we kunnen bepalen of dit creatieve traject bij jou past en welke ontwikkelingen je wilt doormaken. Je kunt daarbij denken aan persoonlijke groei, persoonlijke leerpunten en de waarde van mijn dansles voor jou. Het is wenselijk om deze intake samen met een ouder in te vullen. Aanwezigheid in de lessen is ook belangrijk, aangezien je intensief samenwerkt met je teamgenoten en jouw aanwezigheid (of afwezigheid) invloed heeft op anderen.

Daarna volgt een auditie, waarbij je een korte zelfgemaakte choreografie van 30 sec/max 1.00 min aan mij laat zien. Een korte choreografie op een zelfgekozen nummer. Als je liever samen met een maatje auditie wilt doen, is dat ook mogelijk. Houd er rekening mee dat dit meer oefentijd vergt dan solo voorbereiden. De uitslag is persoonlijk en niet als duo.

De auditie zal plaatsvinden tijdens een extra les in de week van 3 t/m 8 juli, of tijdens een tweede instapmoment in maart 2024, mocht er ruimte ontstaan.

Rooster 2022/2023

Donderdag

18.30 Guest Instructor 15 t/m 17 jaar

Vrijdag

18.00 Tropical HipHop Fusion 12 t/m 17 jaar