Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Juniors

Heb je al ervaring met dansen of wil je juist beginnen met dansen?
Bij Dylana’s Dance Center vind je kwaliteit en gezelligheid. DDC staat voor een veilige, warme community waar dansers kunnen werken aan hun gezondheid en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen door middel van dans.
Tijdens NYC HipHop word je uit je comfortzone gehaald door de moves van Rahim en leert hij je met zijn eigen flow toffe choreografieën aan op rauwe hiphop beats.
De Tropical HipHop Fusion lessen zijn een mix van HipHop, Afro, Reggeaton en Commercial dance. Je hoeft niet meer te kiezen, hier krijg je het allemaal. De tropische klanken met stevige beat zorgen voor krachtige female moves en zorgen voor een mooie compositie van dynamische choreografieën, zoals bijvoorbeeld de 2020 Superbowl van J.Lo & Shakira. Are you ready to perform girls?
De Moderne dansles richt zich met name op het ontwikkelen van danstechnieken, improvisatie en gevoelige choreografie die met veel expressie wordt gedanst. Laat me je meenemen op een ontdekkingstocht waarbij muzikale klanken en emoties worden gemixt en vertel je verhaal met je lichaam.

Lid worden? Neem dan contact met ons op!


 

Rooster 2022/2023

Het nieuwe seizoen start 29 augustus 2022!

Donderdag

18.30 Guest Instructor 15 t/m 17 jaar

Vrijdag

18.00 Tropical HipHop Fusion 12 t/m 17 jaar