Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Kids & Teens

Streetdance/HipHop is een trendy dansles waarbij er samen met de lesgroep wordt gewerkt aan o.a. stijl en coördinatie. Tijdens deze danslessen leer je met meer met power en attitude de choreografie te uitten, zodat je vol zelfvertrouwen aan het einde van het dansseizoen op onze jaarlijkse show kunt dansen. Ik zorg dat je klaar bent om te stralen!
De Tropical HipHop Fusion lessen zijn een mix van HipHop, Afro, Reggeaton en Commercial Dance. De tropische klanken met stevige beat zorgen voor krachtige female moves en zorgen voor een mooie compositie van dynamische choreografieën, zoals bijvoorbeeld de 2020 Superbowl van J.Lo & Shakira. Are you ready to perform girls?
De Moderne Dans les richt zich met name op het ontwikkelen van danstechniek, improvisatie en gevoelige choreografie die met veel expressie wordt gedanst. Laat me je meenemen op een ontdekkingstocht waarbij muzikale klanken en emoties worden gemixt.
Bij Dylana’s Dance Center vind je kwaliteit en gezelligheid. DDC staat voor een veilige, warme community waar dansers kunnen werken aan hun gezondheid en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen door middel van dans.

Lid worden? Neem dan contact met ons op!


 

Rooster 2022/2023

Het nieuwe seizoen start 29 augustus 2022!

Woensdag

16.45 Streetdance/HipHop 7 t/m 9 jaar
18.00 Streetdance/HipHop 10 t/m 14 jaar

Donderdag

16.15 Streetdance/HipHop 7 t/m 9 jaar
17.30 Streetdance/HipHop 10 t/m 14 jaar