Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

DDC app

De DDC app is de app waarmee DDC members lessen, rittenkaarten en abonnementen kunnen aanschaffen, facturen kunnen inzien en kunnen aanmelden voor lessen via de planning/het rooster. 
De DDC app is géén app die je kan downloaden in de app store van je telefoon. De DDC app is een website, en daar maak je een snelkoppeling van op je telefoon, zodat als je je wil aanmelden/afmelden of lessen wil kopen, je heel gemakkelijk de app kan openen op je telefoon. Het installeren van de DDC App kost dan ook geen geheugen, omdat deze niet is aangeschaft in de App Store, maar een redirect is. (Een PWA App)

Zo installeer je de DDC app:

Android

Op Android kan de app met één knop worden geïnstalleerd, omdat Android de app herkent. Je kunt de app op Android het beste openen in 2 browsers: standaard mobiele browser of Chrome op de telefoon. 

Open Google Chrome op je telefoon.
Ga naar deze link of vul deze in in je browser: https://dylana-donker.trainin.app (typ dit zelf in of kopieer de link hierboven!)
Dan krijg je onderin een knop ‘Installeer app’. Klik hierop. 
Je vindt de app vervolgens terug binnen je Apps

LET OP!: Wanneer je bijv Firefox gebruikt of de link opent vanuit de mail, dan zit je in een andere browser (buiten Android om) en dan wordt het niet herkend.
2

iOS (iPhone)

Op iOS (iPhone) via Safari kun je de app opslaan in 3 klikken. Je kunt de app opslaan door het op het beginscherm te zetten.

Open Safari op je telefoon.
Ga naar deze link of vul deze in in je browser: https://dylana-donker.trainin.app (typ dit zelf in of kopieer de link hierboven!)
Klik vervolgens onderaan op het icoontje met het pijltje omhoog, daar waar het witte ballonnetje ook staat.
Vervolgens klik je op ‘Zet op beginscherm’.
Daarna kun je de app toevoegen aan je beginscherm, en daar zul je de app ook terugvinden.

1