Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Dylana Donker

HET DELEN VAN MIJN PASSIE VOOR BEWEGEN OP MUZIEK IS WAAR IK VOOR LEEF! 

Scherm­afbeelding 2022-12-15 om 12.41.34

De fonkelende wereld van de showbusiness intrigeerde mij als klein meisje al. De druk is hoog en iedereen, voor- en achter de schermen, staat op scherp. Bij live producties heb je maar 1 kans om jouw boodschap te presenteren. De devote aandacht voor een dynamische werkomgeving en de perfecte boodschap tot uiting brengen, heeft zich sinds 2017 ontwikkeld tot de ultieme toewijding om soepelere events en producties en andere projecten te coördineren met mijn bedrijf Phase 2. Mijn huidige studie International Leisure & Event Management te Leeuwarden, leert mij hoe het er aan de tekentafel van een grote productie aan toegaat, voordat deze live gaat. Maar voor die tijd, leerde ik een andere belangrijke les.

Na een actieve nationale en internationale carrière als professioneel danseres en videomodel voor o.a. Endemol, merkte ik dat ik niet meer gelukkig was. Ik voelde me alleen en ik had inmiddels door deze harde industrie én te weinig zelfvertrouwen, een ongezonde relatie met eten ontwikkeld. Ik wist in mijn hart dat dit niet de reden was waarom ik in de eerste instantie dans heb gestudeerd. En geloof me, een dansopleiding afronden zijn lange en intensieve jaren. Na het stoppen met werken als professioneel danseres en videomodel, heb ik me gefocust op lesgeven en daar vond ik mijn eigen fonkeling weer terug. In 2012 kwam een grote droom van mij uit: de start mijn eigen Dance en Workout Center in Nieuw-Vennep.
Het delen van mijn passie voor bewegen op muziek is waar ik voor leef! Het geven van energie aan de groep en de vermenigvuldiging van deze energie, plús het enthousiasme van de groep terug ontvangen, is magisch! De positieve energie die je ervaart na een les, voel je in elke vezel van je lichaam. Wanneer je een les volgt, kom je binnen in een warme en veilige community van mensen met dezelfde mindset. Je zult je nooit alleen voelen, zoals ik vroeger heb ervaren in de showbusiness industrie.

DDC biedt danslessen en workouts aan, voor mannen en vrouwen met een breed lesprogramma voor jong volwassenen (35+) waar de volgende punten de missie vormen:

-Community: waar gelijkgestemden in een veilige omgeving kunnen trainen en samenkomen
-Gezondheid: bewegen om gezond te worden of blijven
-Zelfvertrouwen: ontwikkelen van zelfvertrouwen door een krachtige mindset

 Come and join my workouts, driven by the beat!

Events en ervaring:

1. DWTS-Team
- Vooropleiding Hoge School van de Kunsten te Amsterdam
- Sport en Bewegingscoördinator Dansvakopleiding te Haarlem
- Nationaal gezicht van de Entertainment Opleidingen in Nederland
- Dansdocent Jazz aan eerste en tweedejaars MBO Dans
- Pietje Bell de Musical
- F.A.B.S. Search For A Video Model
- SBS6 Popstars
- Dancing with the Stars professional met Dex uit GTST
- So You Think You Can Dance Bootcamp
- De Leukste Jaren
- Leader-danser bij The Ultimate Dance Battle
- De Wereld van Beau
- Nationaal en internationaal geaccrediteerd leerbedrijf
- NHL Stenden University Leisure & Event Management Associate Degree, in 2022 afgerond
 
Naast een succesvolle stijldanscarrière dat met haar danspartner leidde tot een plek in de top van Nederland van het NK Latin- American, heb ik internationaal gereisd en gewerkt als videoclip danser en model.
 
Events:
5. Phase2
Share A Perfect Day door Sanoma
Entertainment verzorgt van het meerdaagse festival Share a Perfect Day. Openingsact choreografie, haar, visagie, dansers gescout, 3 workshops gegeven en presentaties gegeven. 150.000 bezoekers.
Choreographer Executer International Corporate Event in de RAI Amsterdam door Plugged Productions
Entertainment verzorgt, dansers, choreografie en staging. 6000 bezoekers.
Sunday Night Fever RTL4
Entertainment verzorgd en dansers geleverd. 500 bezoekers. 
16 unieke theatershows met 800 bezoekers per keer.