Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Jason Pengel

Jason a.k.a B-Boy Jaywalker geeft Breakdance bij DDC!

Jason
De Surinaamse Jason Pengel, oftewel B-Boy Jaywalker, is geboren in Amsterdam Oost. Als kind was hij altijd aan het bewegen en hij werd geadviseerd om op les te gaan, zodat hij zijn energie kon uiten.
Hij nam dit advies aan en op zijn 14de is hij gaan dansen bij Amsterdam Dance Centre waar hij in aanraking kwam met Breakdance. Hij was meteen verkocht en wist dat dit was wat hij wilde gaan doen!

Na verschillende trainingen werd het duidelijk dat hij een specialiteit had, namelijk powermoves in combinatie met muzikale freezes. Dit is hij gaan uitbouwen en met deze kwaliteit is hij gaan deelnemen aan battles. En niet zonder resultaat! Hij werd meteen 2 keer kampioen bij de 1e battles en werd 2e in de categorie Advanced bij de internationale wedstrijdbond UDO. Een professionele bond waar ook de dansers van Dylana nationaal en internationaal goed scoren. Zijn passie en drive spraken haar direct aan!

Met Les Twins en B-Boy Casper als voorbeelden blijft Jaywalker Jason tot op dit moment nog altijd vele battles winnen. Dit resulteerde in het vormen van zijn eigen B-Boy crew genaamd Team Monsoon. Hij ontwikkelt zich momenteel ook als Hiphop Freestyler, maar zijn passie ligt nog altijd bij het B-Boying. Jason is super gemotiveerd om de breakdanceleerlingen van DDC naar een hoger level te brengen en zal komend seizoen de breakdance lessen verzorgen. Jaywalker is ready to take it to the next level!