Dylana Donker

Biografie Dylana:

 De passie voor dans ontstond op 9 jarige leeftijd. Vele stijldanslessen, balletlessen, streetdance-lessen en auditielessen volgden om toegelaten te kunnen worden tot de dansvakopleiding.

Met succes, want hierdoor werd zij niet alleen toegelaten, maar later zelfs bekroond als ”Nationaal gezicht van de Entertainment Opleidingen in Nederland” en is zij dansdocent aan de vakopleiding MBO Dans te Haarlem geweest.

Vele mooie kansen als Pietje Bell de musical, F.A.B.S., SBS6 Popstars, Dancing with the stars, So You Think You Can Dance, leader-danser bij The Ultimate Dance Battle en De Wereld van Beau zijn vervolgens op Dylana’s pad gekomen. Naast een succesvolle stijldans carrière dat met haar danspartner leidde tot een plek in de top van Nederland van het NK Latin- American, heeft zij internationaal gereisd en gewerkt als videoclip danser en model. De uitgebreide kennis en ervaring die Dylana door de jaren heen heeft opgebouwd, gaat van danser tot licenciated HipHop coach en jurylid en in vele stijlen van onder andere Stijldansen, Moderne dans, Zumba tot diverse HipHop en Streetdance stijlen.

In 2012 gaat een grote wens in vervulling: het oprichten van haar eigen allround danscentrum waar al haar ervaring samenkomt: Dylana’s Dance Center! Als HipHop coach en jurylid begeleidt zij haar (wedstrijd)dansers succesvol en jureert zij regelmatig danswedstrijden, maar ook laat zij zich regelmatig bijscholen en inspireren op internationaal niveau in onder andere Amerika en andere internationale danskampen. Vanaf januari 2013 is Dylana’s Dance Center officieel nationaal en internationaal erkend leerbedrijf en mag zij dansers verder begeleiden met hun carriere.

Zij kan niet wachten om haar kennis, ervaring en passie te kunnen delen!