ScholenHoneymoon CursusKinderpartijtjeZomer specials

 

Dylana’s Dance Center – Scholen

U zoekt een dansproject voor uw leerlingen?
Wij bieden dansprojecten en workshops aan voor de voor,- tijdens-, tussen- en naschoolse opvang en basis- en voortgezet onderwijs.
Door uw groep leerlingen kennis te laten maken met dans in onze hippe en sfeervolle dansschool, zorgen wij voor een unieke danservaring zoals deze is bedoeld. Wij bieden verschillende soorten dansprojecten aan, maar een project op “maat” is uiteraard ook mogelijk.
Ook als u hulp nodig hebt bij het choreograferen van uw afscheidsmusical of maandafsluiting bent u bij Dylana’s Dance Center bij het juiste adres. Eenmalig of meerdere weken? Alles is mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Dylana’s Dance Center.

 


 

Dylana’s Dance Center – Honeymoon Cursus
Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een spectaculaire openingsdans /act? Dan is deze Honeymoon Cursus een must! Samen werken we aan een exclusieve choreografie afgestemd op uw wensen en ideeën voor een spectaculaire openingsdans / act. Maar als u de hele avond op de dansvloer wilt doorbrengen, dan mag de hustle, cha cha cha en foxtrot niet ontbreken. En mochten uw getuigen of andere feestgangers ook graag leren dansen? Geen probleem, ook zij zijn welkom om aan deze Honeymoon Cursus deel te nemen. Gegarandeerd dat u al veel plezier met elkaar zult beleven voorafgaand aan de bruiloft! Deze 4 lessen plannen we samen in. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Dylana’s Dance Center. De tarieven vindt u hier.

 


 

Dylana’s Dance Center – Kinderpartijtje
Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseert Dylana’s Dance Center kinderfeestjes met dans als uitgangspunt. Aan de hand van diverse thema’s wordt er gedanst, met aan het eind een spetterende presentatie zodat de ouders en andere fans kunnen komen kijken. Wat het thema gaat worden is aan jullie, maar gewoon een gave choreografie aanleren is natuurlijk ook mogelijk! Een kinderpartijtje bij Dylana’s Dance Center duurt 1 uur en is inclusief chips en limonade. Ready to get the party started? Ben je er klaar voor? Neem snel contact op met Dylana’s Dance Center.

 


 

Dylana’s Dance Center – Zomerspecials
Tijdens de zomermaanden kunt u gebruik maken van onze Specialty Cursus. Hierbij werken we 4 weken aan een speciale dansvorm. Denk bijvoorbeeld aan Argentijnse Tango of Rock & Swing of Tropical Mix. Extra aandacht aan houding en techniek van de Ballroom- en Latindansen is ook mogelijk.
Wilt u lekker sportief de zomer door? Maak dan gebruik van onze Zomer Sport Cursus. Volg dan per week twee lessen Zumba ! De bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een leuke en effectieve work-out! Dit is ook mogelijk met de Zomer Sport Cursus.