Dansen..  Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom gaan wij starten met de cursus Draag&Dans.
Het bij je dragen van je baby in een draagdoek is al enige jaren populair onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje?

Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug kwam in Nederland nog niet voor. In februari 2018 heeft Dylana haar licentie behaald om deze lessen te mogen geven bij de Nederlandse vereniging voor Dansleraren (NVD).

In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar biedt voldoende uitdaging. Tijdens het dansen kun je werken aan je coördinatie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders (of opa/oma) volop ervaringen met elkaar delen. Elke les wordt bijgewoond door een erkende draagconsulente, die voorlichting kan geven over het draagsysteem en  tijdens de les de veiligheid van het kindje in de gaten houdt.

Voor het kunnen volgen van de lessen Draag&Dans heb je een eigen draagdoek of draagsysteem nodig.

De draagconsulente kan je alle ins- en outs vertellen over het ergonomisch dragen van je kindje. Voor meer informatie voor het starten van deze les, houd www.dylana-donker.com in de gaten.

Het seizoen start met een vrijblijvende introductieles, waarvan de kosten € 12,50 bedragen. De gehele cursus bestaat uit 10 lessen.

De D&D les wordt gegeven door Dylana op:

Zaterdag

9.15 Draag & Dans Baby’s 0 t/m 1 jaar

Momenteel wachten we op een nieuwe groep baby’s voordat we een cursus starten