Selectie groepen

Als dansen je passie is!

Aan het begin van elk dansseizoen worden er audities gehouden voor de Selectiegroepen. Deze groepen zijn bedoeld voor cursisten die extra tijd en energie willen investeren in dans. Daarnaast is het van belang dat de cursisten voor de selectiegroepen gemotiveerder en meer getalenteerd zijn. Deze cursisten zullen ook meerdere speciale lessen per week moeten volgen waardoor hun niveau sneller zal verhogen. De groepen zullen meerdere keren per jaar optreden en aan wedstrijden deelnemen. Daarnaast bieden deze cursussen een goede voorbereiding voor eventuele audities aan een van de vele dansopleidingen. Dylana’s Dance Center is een officieel erkend leerbedrijf, zowel nationaal én internationaal, en is daarom bevoegd om dansers verder te begeleiden met hun carierre.

Dylana’s Dance Center is aangesloten bij de UDO wedstrijd dansbond. Op dit moment hebben de selectiedansers, samen met coaching en training van Dylana, op wereldniveau resultaat behaald en zijn zij gehuldigd door de Gemeente Haarlemmermeer.

In de maand september kun je je opgeven om auditie te komen doen via ons contactformulier. Een tweede mogelijkheid om voor een selectiegroep te worden gekozen/auditeren is tijdens de her-audities van de selectie dansers in juni.

Heb je belangstelling voor deze groepen en wil je hiervoor audities doen, laat het dan weten en neem contact op.

De selectie danslessen worden door Dylana gegeven:

 

19.30 Donderdag | D-Elite Selectie Mix Mix
19.00 Vrijdag | D-Elite Finals Kids Mix

 

8.00 Zaterdag | Duo Selectie Mix Mix
 9.00 Zaterdag | D-Elite Talent Program Mix Mix

 

 

Trefwoorden: Dansschool, Nieuw Vennep, Dansschool Nieuw Vennep, Streetdance, Selectie dansen, Dance Skillz, Dansles, Dylana Donker, Selectie dansen, D-light selectie, D-lirious, D-Force, D-Skillz, Selectie