Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Strong Nation™

Ben je het hangen in de gewichten van de sportschool zat? Gooi ze aan de kant en en begin met trainen op een beat. Strong Nation™ combineert lichaamsgewicht, spierconditionering, cardio- en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd op originele Electronic Dance Music die speciaal is ontworpen om bij elke beweging te passen. Een powerful High Intensity Training op krachtige muziek. Tijdens elke les verbrand je veel calorieën terwijl je armen, benen, buikspieren en bilspieren versterkt. Elke squat, elke lunge, elke burpee wordt gedreven door de beat, waardoor je die laatste herhaling haalt en misschien zelfs wel meer. Neem een matje mee en ik daag je uit om mee te doen, I challenge you to HIT that last rep!

1-on-1 Personal Coaching

Vanaf dit seizoen starten we met het aanbieden van 1-on-1 STRONG Nation™ Personal Coaching. Dit is een persoonlijk trainingsformat van 30 minuten, waarbij je STRONG Nation ™ technieken onder begeleiding kunt verbeteren, zodat de routines tijdens de les, effectiever kunnen worden getraind.  
Ben je bang dat een regulier uur STRONG Nation™ te intensief is? Dan is dit een mooie gelegenheid om te zorgen dat je onder persoonlijke begeleiding conditie opbouwt, om straks met de groep mee te kunnen doen voor het ultieme DDC Warriors gevoel!