Zumba

Zumba is het meest groeiende fitnessprogramma wereldwijd. Zumba combineert effectieve oefeningen met de ritmes van de Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, samba, reggaeton, cumbia en meer. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een leuke en effectieve work-out! Dylana heeft haar licentie (ZIN) behaald in Amerika bij Beto Perez, de uitvinder van Zumba.

De zumba lessen worden gegeven door Dylana op:

Dinsdag

19.30 Adults 18+

Woensdag

20.00 Adults 18+

Donderdag

09.30 Adults 18+

DDC – ZUMBA® CRUISE 2018

Het was bijna niet te missen: bij de eindshow van 2017 kon je er al over lezen, bij de inschrijving werd de aangepaste agenda voor het seizoen 2017/2018 bekend gemaakt en via social media, in de lounge van de dansschool, maar ook met een opvallend artikel in het Haarlems dagblad werd de Zumba® Cruise groots aangekondigd. En nu…hele mooie herinneringen om met jullie te delen op de dansvloer!

‘Op zondag 8 april 2018 stappen we met 10 DDC dames samen met zo’n 4.300 andere Zumba-dansers aan boord van “The Navigator of the Seas” van Royal Caribbean, het schip dat voor deze week is omgetoverd tot ons Zumba® Cruise schip en ons door de Caribbean vaart.

De sfeer zit er al goed in wanneer we ‘s avonds uit de haven varen en we de verlichte skyline van Miami achter ons laten, dit al dansend de nachtelijke zee in onder de klanken van bekende, maar vooral ook nieuwe opzwepende Zumba® muziek.

De dagen die volgen wisselen zich af met veel zon, Zumba®-workshops, feest, stran

d, lekker eten en vooral veel gezelligheid onder elkaar maar ook samen met de vele bijzondere mensen vanuit de hele wereld die allemaal hetzelfde delen: Zumba-love! Hiernaast hebben we cultuur gesnoven in Mexico en op de Kaaimaneilanden en lekker genoten met een drankje aan het strand.’

Fantastisch om zo het lustrum af te sluiten en wie weet…met het 10-jarig jubileum van DDC weer. Wil je eerder de Zumba® vibes ervaren? Meld je dan aan voor één van mijn Zumba® lessen op dinsdag, woensdag of donderdag!

Trefwoorden: Zumba, zumba les, Zumba Instructor Network, ZIN, zumbacursus, Nieuw Vennep, zumbaschool, Dansschool, Dylana Donker, Beto Perez, Zumba classes, Fit, Batchata, Zumba Fitness, Workout, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Lisse, Schiphol, Hillegom, latin dance, Zumba dance class.