Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Tarieven seizoen 2019/2020

Bekijk hieronder de tarieven voor seizoen 2019/2020 per maand:

Tarieven Dylana's Dance Center 
De prijzen zijn per maand, afhankelijk van leeftijd en aantal keren per week.
1. Het dansseizoen is van september tot en met juni, behalve stijldansen
2. De stijldanslessen lopen van september tot en met mei.


Je schrijft je in voor een cursus, dus voor 10 maanden. Na 10 maanden stopt het abonnement automatisch. Men dient zich voor elke cursus weer opnieuw in te schrijven middels ons inschrijfformulier welke in te vullen is aan de balie. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt €25,00 euro voor administratie kosten en het aanmaken van een Club Card. Indien u het seizoen ervoor lid bent geweest bij DDC, betaalt u wanneer u zich opnieuw voor het volgende seizoen inschrijft, uiteraard geen inschrijfgeld meer.

Het cursus geld wordt maandelijks geïncasseerd. Je kunt er ook voor kiezen om het hele bedrag in 1 x te laten afschrijven. Dan krijg je 5% korting op het totale cursusbedrag.

Familiekorting

Deze korting is van toepassing op gezinsleden die met meer dan 2 personen een volledige cursus stijldansen of salsa volgen en op hetzelfde adres wonen.
De korting geldt vanaf het derde gezinslid.
Het 1e en 2e gezinslid betalen het normale lesgeld.
Het 3e gezinslid krijgt 5% korting op het totale lesgeld.
Alle volgende gezinsleden krijgen 10% korting op het totale lesgeld.

Wat kun je doen met de Club Card?

De Club Card is een pasje welke persoonsgebonden is. Deze dien je elke les mee te nemen naar DDC, zodat onze receptionist je kan registreren voor de les die je volgt. Het is mogelijk om contant of via de pin een geldbedrag op je Club Card storten, zodat je geen geld of kostbare spullen mee hoeft te nemen naar de dansschool. Met je Club Card kun je een drankje aanschaffen en afrekenen. Handig tijdens onze (kids) Club Nights!

Wat is een Club Night?

Een Club Night is een ontspannen avondje uit, lekker zitten, wat drinken, wat leren, dansen en plezier maken met elkaar. Dit is voornamelijk voor leden van Dylana’s Dance Center, maar een introducé meenemen is toegestaan. Onder het kopje agenda vind je alle activiteiten van DDC.

Honeymoon Cursus

Dit is een cursus van 4 privélessen die gegeven wordt op aanvraag. Na een vrijblijvend intakegesprek waarbij we de muziekkeuze, wensen m.b.t. de choreografie en andere ideeën bespreken, zullen we de lessen samen inplannen. Indien gewenst kan er dus een volledige choreografie op maat worden gemaakt. De kosten voor de gehele cursus bedragen €220,-

Vakanties en zomerrooster

Voor vakanties houden wij de officiële schoolvakanties aan van de regio noord. Zie onze agenda voor de exacte data. Van 29 juni tot en met 30 augustus 2020 hebben we een zomerrooster. Klik hier voor de tarieven en het rooster.