Tarieven

 

Bekijk hieronder de maandelijkse tarieven:

Leeftijd 1 x per week 2 x per week 3 x per week 4 x per week 5 x per week onbeperkt
6 t/m 11 jaar € 25,00 p.m. € 37,50 p.m. € 47,50 p.m. € 55,00 p.m. € 60,00 p.m. € 62,50 p.m.
12 t/m 17 jaar € 27,50 p.m. € 40,00 p.m. € 50,00 p.m. € 57,50 p.m. € 62,50 p.m. € 65,00 p.m.
18 + € 30,00 p.m. € 42,50 p.m. € 53,00 p.m. € 60,50 p.m. € 65,50 p.m. € 68,00 p.m.
Stijldansen € 32,50 p.m.

Korting? Kijk hier voor familiekorting.


Het dansseizoen is van september tot en met juni, behalve stijldansen.

De stijldanslessen lopen van september tot en met mei.


Je schrijft je in voor een cursus, dus voor 10 maanden. Na 10 maanden stopt het abonnement automatisch. Men dient zich voor elke cursus weer opnieuw in te schrijven middels ons inschrijfformulier welke in te vullen is aan de balie. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt €25,00 euro voor administratie kosten en het aanmaken van een Club Card. Indien u het seizoen ervoor lid bent geweest bij DDC, betaald u wanneer u zich opnieuw  voor het volgende seizoen inschrijft, uiteraard geen inschrijfgeld meer.

Het cursus geld wordt maandelijks geïncasseerd. Je kunt er ook voor kiezen om het hele bedrag in 1 x te laten afschrijven. Dan krijg je 5% korting op het totale cursusbedrag.

Wat kun je doen met de Club Card?

De Club Card is een pasje welke persoonsgebonden is. Deze dien je elke les mee te nemen naar DDC, zodat onze receptionist je kunt registreren voor de les die je volgt. Het is mogelijk om contant of via de pin een geldbedrag op je Club Card storten, zodat je geen geld of kostbare spullen mee hoeft te nemen naar de dansschool. Met je Club Card kun je een drankje aanschaffen en afrekenen. Handig tijdens onze (kids) Club Nights!

Wat is een Club Night?

Een Club Night is een ontspannen avondje uit, lekker zitten, wat drinken, wat leren, dansen en plezier maken met elkaar. Dit is voornamelijk voor leden van Dylana’s Dance Center, maar een introducé meenemen is toegestaan. Onder het kopje agenda vind je alle activiteiten van DDC.

 


 

  • Honeymoon Cursus is een cursus van 4 privélessen die gegeven wordt op aanvraag.  Na een vrijblijvend intakegesprek waarbij we de muziekkeuze, wensen m.b.t. de choreografie en andere ideeën bespreken, zullen we de lessen samen inplannen. Indien gewenst kan er dus een volledige choreografie op maat worden gemaakt. De kosten voor de gehele cursus bedragen €220,-.

 


 

Tijdens officiële vakanties en vakantiedagen (regio Noord) zullen de lessen uitvallen. Zie onze agenda voor de vakanties in seizoen 2018/2019.

__________________________________________________________________________

Familiekorting:
Dit houdt het volgende in:
Deze korting is van toepassing op gezinsleden die met meer dan 2 personen een volledige cursus stijldansen of salsa volgen en op hetzelfde adres wonen.
De korting geldt vanaf het derde gezinslid.
Het 1e en 2e gezinslid betalen het normale lesgeld.
Het 3e gezinslid krijgt 5% korting op het totale lesgeld.
Alle volgende gezinsleden krijgen 10% korting op het totale lesgeld.


 

algemene voorwaarden DDC 2018

AVG DDC 2018

 

 

Trefwoorden: Dansschool, Nieuw Vennep, Dansschool Nieuw Vennep, Dance Skillz, Dansles, Dylana Donker, Dance Skillz, Streetdance, Dans workshop, Selectie dansen,stijldansen,Hip hop, So i think you can dance, Hiphop4boys, Modern, Moderne dans, Zumba, Yoga, Jazz, Dance mix, Club, Night, Salsa, Fiesta, DCAF, TEC, Instructor