Dylana Donker op Facebook

Dylana Donker op Twitter

Dylana Donker op Instagram

Tel: 0252-769 103   |   E-mail: info@dylana-donker.nl

Zomerrooster

Nu de meeste vakantieplannen geannuleerd zijn, zullen we dans- en sportlessen buiten aanbieden voor alle leeftijden middels een zomerrooster volgens aangepaste maatregelen. 
Schermafbeelding 2020-06-24 om 10.23.07

Kosten

Om deel te kunnen nemen aan het zomerrooster is het mogelijk om een 5 of 10-rittenkaart aan te schaffen voor Kids, Teens en Junior classes onder de 18 jaar en Adult classes voor 18+. Het is mogelijk om alle soorten lessen te volgen die voor jouw leeftijdscategorie geschikt zijn.
Je hoeft je dus niet meer te houden aan 1 type les per week.

Kids, Teens en Junior classes zijn €7,50 per les en Adults zijn €9,50 per les. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Actie voor het nieuwe seizoen:

Wanneer je een rittenkaart hebt aangeschaft deze zomer, heb je éxtra voordeel!

I want a family and friends upgrade at DDC

Zodra de lessen weer van start gaan volgens de normale gang van zaken en je hebt zelf een rittenkaart aangeschaft in de zomermaanden dan mag je de eerste 5 lessen een friend of family member meenemen.

I am loyal to DDC

Je kiest ervoor om een rittenkaart aan te schaffen in de zomer én je schrijft je ook weer opnieuw in voor het nieuwe dansseizoen startend in september. Thanks for being part of the DDC Family! Mocht je voor deze optie gaan, spread the word!
Deel dit met ons in de tag tijdens de maand juni op social media onder de hashtag: #IamLoyaltoDDC! en maak kans op een maand lang gratis onbeperkt dansen!

Voorinschrijving seizoen 2020/2021

Via e-mail is een voorinschrijving mogelijk, die we in september definitief zullen maken.